Produse pentru scoci de bucata holstein faina (6)

Făină de secară 400g

Făină de secară 400g

Preparatele din făină de secară au un conținut caloric mai scăzut decât cele din făină de grâu. Chiar și persoanele care urmează diverse diete de slăbire pot folosi făina de secară pentru coacere. Nu doar pâinea neagră tradițională poate fi coaptă din făină de secară. Această făină servește, de asemenea, ca bază pentru multe produse de patiserie delicioase și sănătoase, cum ar fi plăcintele, brioșele, turtă dulce, biscuiții și fursecurile. Făina de secară conține vitamine din grupul B, PP, precum și vitamina E, o sursă de tinerețe și frumusețe. Măcinarea cu pietre ne permite să păstrăm compoziția naturală echilibrată a cerealelor, ceea ce face posibilă reducerea indicelui glicemic, un indicator important pentru cei care au grijă de sănătatea lor. Greutate: 400 g
Făină de hrișcă - Făină de hrișcă cu diferite măcinări, aburită sau nu

Făină de hrișcă - Făină de hrișcă cu diferite măcinări, aburită sau nu

Compoziția făinii de hrișcă este bogată în macroelemente și microelemente utile. Făina de hrișcă conține, de asemenea, multe vitamine, cum ar fi E, C, PP și vitaminele din grupul B. Culoare: Maro Ambalaj: Pungi din hârtie
Făină de mazăre 400g

Făină de mazăre 400g

Făina de mazăre este adesea folosită la coacerea pâinii și a tortilelor, la prepararea pastelor, precum și la unele produse de patiserie, cum ar fi gogoșile și biscuiții. Este suficient să adăugați doar 10-20% făină de mazăre la făina de grâu, iar aceste preparate vor căpăta un parfum unic de mazăre și vor deveni puțin mai sănătoase. Mazărea este bogată în vitaminele C, B și PP, precum și în minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor și zinc. Măcinarea pe pietre de moară permite păstrarea compoziției naturale echilibrate a cerealelor, ceea ce face posibilă obținerea unei scăderi a indicelui glicemic. Greutate: 400 g
Făină de Ovăz 350g

Făină de Ovăz 350g

Făina de ovăz este o alegere bună pentru coacere. Cele mai populare preparate sunt biscuiții cu ovăz și clătitele. Nutriționiștii cred că ovăzul este mai sănătos decât alte cereale. Atunci când făina de ovăz este adăugată în produsele de panificație, acestea devin mai pufoase și sfărâmicioase, astfel încât această făină poate servi ca un substitut pentru făina de grâu. Măcinarea cu pietre ne permite să păstrăm compoziția naturală echilibrată a cerealelor, ceea ce face posibilă scăderea indicelui glicemic, un indicator important pentru cei care au grijă de sănătatea lor. Greutate: 350 g
Făină de semințe de in 350g

Făină de semințe de in 350g

Făina de semințe de in este folosită în principal la coacere (de exemplu, prăjituri, biscuiți, torturi, clătite, brioșe, cupcakes, etc.) și, de asemenea, pentru prepararea unor sosuri. Făina de semințe de in este un produs dietetic valoros și are multe proprietăți medicinale. Conține multe vitamine (B1, B2, B6, B9, etc.) și microelemente (calciu, potasiu, magneziu, zinc, etc.). Măcinarea pe pietre de moară permite păstrarea compoziției naturale echilibrate a cerealelor, ceea ce face posibilă obținerea unei scăderi a indicelui glicemic. Greutate: 350 g
Făină de cireș de pasăre

Făină de cireș de pasăre

Făina de cireș de pădure are un gust amar și seamănă cu migdalele, dar în același timp are un gust dulce asemănător cu afinele. Datorită gustului său extraordinar și rafinat, făina de cireș de pădure este adesea folosită pentru a prepara clătite, plăcinte, brioșe, cheesecake-uri, pâine și, desigur, pentru a coace celebra prăjitură cu cireș de pădure. Acest produs nu conține gluten. Produsul este testat pentru gluten în fiecare etapă a producției. Garnec a fost primul din Rusia care a primit dreptul de a-și eticheta produsele cu marca „Crossed Grain”. Această marcă este un semn de siguranță pentru produsele fără gluten al Asociației Societăților Europene de Celiachie, recunoscută în cele mai multe țări dezvoltate. Greutate: 400 g